+90 212 886 10 79

VAR襤L TAIMA ATALI (NL-DHE 03 )

Kapasite500(kg)Net a覺rl覺k7,5(kg)Varil ölçüsü55 gallon(mm)
Detay

FORKL襤FT ATAL KANCASI (NL-DHE 01 )

Kapasite2500(kg)Net a覺rl覺k25(kg)
Detay

VAR襤L ELLELEME ATAMANI (NL-DHE 21 )

Kapasite400(kg)Net a覺rl覺k75(kg)
Detay

VAR襤L ELLELEME ATAMANI (NL-DHE 22)

Kapasite300(kg)Net a覺rl覺k42(kg)Varil ölçüsü55(mm)
Detay

VAR襤L KALDIRMA EK襤PMANI (NL-DHE 23)

Kapasite500(kg)Net a覺rl覺k10(kg)Varil ölçüsü35(mm)
Detay

VAR襤L KALDIRMA EK襤PMANI (NL-DHE 24)

Kapasite360(kg)Net a覺rl覺k7(kg)Varil ölçüsü33,55(mm)
Detay

FORKL襤FT VAR襤L ATAMANI (NL-DHE 25)

Kapasite680(kg)Net a覺rl覺k97(kg)Varil ölçüsü55(mm)
Detay